DESPRE CV19-RO

Dorim sa protejam digital sanatatea Romaniei

180 de voluntariBine ați venit la Cyber ​​Volunteers-19 – ROMÂNIA

Un grup de profesioniști Cyber Security, care s-au alăturat unor inițiative similare din Marea Britanie, Australia, Statele Unite ale Americii (etc.) și care vin în sprijinul furnizorilor de servicii medicale în lupta cu provocările cibernetice din perioada de criză provocată de pandemia COVID – 19.

Ajutăm cadrele medicale în combaterea coronavirusului, încercând să identificăm, să raportăm instituțiilor abilitate și să eliminăm vulnerabilitățile de natură informatică.

Situația generată de  COVID – 19 se schimbă rapid, în fiecare zi. Scopul propus este de a ajuta organizațiile medicale să se concentreze pe îngrijirea pacienților, cu acces cât mai bine securizat la resurse. Acestea pot include:

  • Voluntari profesioniști în domeniul securității cibernetice
  • Servicii cloud
  • Soluții de securitate
  • Resurse de activare a securității cibernetice (documente șablon, scripturi, instrumente etc.)

Aceasta este o inițiativă de acțiune comunitară.  Toate eforturile noastre sunt construite pentru a oferi înapoi comunității ceea ce am primit și de a ajuta la protejarea serviciilor românești de asistență medicală.

Înțelegem că securitatea este esențială pentru toată munca pe care o facem. Nu împărtășim datele de contact ale furnizorului de servicii medicale sau alte date confidențiale decât autorităților competente.

Dacă sunteți un profesionist în domeniul cyber securității cu sediul în România și doriți să vă alăturați efortului voluntarilor, vă rugăm să solicitați acces si noi vă vom oferi detalii despre următorii pași care trebuie parcurși.

Dacă sunteți reprezentantul unei unități medicale, nu ezitați să solicitați sprijinul echipei noastre pentru orice posibilă problemă IT&C, în general sau de securitate informatică, în special. Vă asigurăm de tot suportul nostru. Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați prin una din metodele de mai jos: